Parang sembelih, pisau lapah, parang tetak, barong untuk dijual... 0198735059 whatsapp/sms/call ( Sayed )...



Semua produk dalam blog ini adalah untuk dijual. Pastikan dulu samada produk masih available dengan menghubungi 019-8735059 atau Facebook. Kemudian buat pembayaran ke akaun Maybank - 110050031662 (Sayed Zainal Tuan Azam). Maklumkan apabila pembayaran telah dibuat dan berikan nama, alamat serta no. telefon untuk urusan pengiriman. Penghantaran akan dibuat secepat mungkin dengan perkhidmatan Pos Laju dan insyaallah akan sampai dalam masa 1 atau 2 hari bekerja.

Tuesday, May 7, 2013

UPDATE: PISAU DARI SABAH (SOLD OUT)

Bismillahirrahmanirrahim...

ASSALAMUALAIKUM..

Dari atas:
1. Bilah 11" Spring tempa | Sepuhan Minyak | Amat Tajam | Kayu Malam | RM160 (SOLD)
2. Bilah spring tempa 11" & 7" | sepuhan minyak | Amat tajam | Kayu Malam | RM220 (SOLD)
3. Bilah Spring Tempa 11" | sepuhan minyak | Amat Tajam | Kayu Malam | RM150 (SOLD)
4. Bilah 6.5" Papan Chainsaw tempa | Sepuhan Minyak | Amat Tajam | Kayu Malam | RM120 (SOLD)
5. Bilah spring tempa 7" | sepuhan minyak | Amat tajam | Kayu malam | RM110
**Harga termasuk pos laju**

(1) Bilah 11" Spring tempa
 Sepuhan Minyak 
Amat Tajam 
Kayu Malam 
RM160 sebilah siap pos
(SOLD)



(2) Bilah spring tempa 11" & 7" - sepuhan minyak 
Amat tajam
 Hulu & sarung : Kayu Malam
 RM220 sebilah siap pos
(SOLD)



(3) Bilah Spring Tempa 11" - sepuhan minyak 
Amat Tajam 
Kayu Malam 
RM150 sebilah siap pos
(SOLD)



(4) Bilah 6.5" Papan Chainsaw tempa
Sepuhan Minyak
 Amat Tajam
Kayu Malam
 RM120 sebilah siap pos
(SOLD)



(5) Bilah spring tempa 7" - sepuhan minyak
Amat tajam
Sarung & hulu : Kayu malam
RM110 sebilah siap pos



SEKIRANYA BERMINAT:
1. Call/sms - 019-8735059 (Sayed) utk pastikan stok masih ada
2. Buat pembayaran ke - 110050031662 (Maybank) SAYED ZAINAL TUAN AZAM
3. Berikan Nama & Alamat penuh
4. Barang akan dikirim secepat mungkin
** Insya allah akan sampai ke destinasi dalam 1 atau 2 hari bekerja **

CEPAT SEBELUM TERLAMBAT..
LEKAS SEBELUM TERLEPAS

No comments:

Post a Comment