Parang sembelih, pisau lapah, parang tetak, barong untuk dijual... 0198735059 whatsapp/sms/call ( Sayed )...



Semua produk dalam blog ini adalah untuk dijual. Pastikan dulu samada produk masih available dengan menghubungi 019-8735059 atau Facebook. Kemudian buat pembayaran ke akaun Maybank - 110050031662 (Sayed Zainal Tuan Azam). Maklumkan apabila pembayaran telah dibuat dan berikan nama, alamat serta no. telefon untuk urusan pengiriman. Penghantaran akan dibuat secepat mungkin dengan perkhidmatan Pos Laju dan insyaallah akan sampai dalam masa 1 atau 2 hari bekerja.

Sunday, January 15, 2017

Pisau parang (931-940) SOLD OUT

931 : mata spring 7 inci / tebal +-2mm/ kayu ot / rm100
932 : mata spring 7 inci / tebal +-2mm/ kayu merbau / rm110
933 : mata spring 7 inci / tebal +-3mm/ kayu malam / rm120
934 : mata spring 7 inci / tebal +-2.5mm/ kayu malam / rm130
935 : mata spring 7 inci / tebal +-2.5 mm/ kayu rengas / rm130
936, 937 : mata chainsaw 7.5 inci / tebal +-2.5 mm/ kayu malam / rm130
938 : mata spring 10 inci / tebal +-3mm/ kayu belian / rm160
939 : mata spring 12 inci / tebal +-3mm/ kayu sepetir (sarung ada sedikit tampalan) / rm170
940 (prg kembar) : mata spring 11inci & 7inci / tebal +-3mm &+-2mm/ kayu malam (sarung ada sedikit tampalan) / rm260
(harga termasuk pos laju)
0198735059 wassap / sms/ call
COD kuala berang, terengganu


931-Sold
932-Sold
933- sold (hasrul. Sepang)
934-sold (farid kulim)
935- sold (leong kl)
936-sold (saiful senai)
937-sold ( maimunah cheras)
938-sold (fatah mersing)
939-Sold (syed yan)
940-sold (faizan asajaya)
SEKIRANYA BERMINAT:

1. Buat pilihan dengan memilih nombor pada item (P/S-  Item yang bertulis LOCK/SOLD sudah bertuan)
2. Call/sms /whatsapp- 019-8735059 (Sayed) utk pastikan stok masih ada
3. Buat pembayaran ke - 110050031662 (Maybank) SAYED ZAINAL TUAN AZAM
4. Berikan Nama & Alamat penuh
5. Barang akan dikirim secepat mungkin
** Insya allah akan sampai ke destinasi dalam 1 atau 2 hari bekerja **

CEPAT SEBELUM TERLAMBAT,

LEKAS SEBELUM TERLEPAS...

No comments:

Post a Comment